naisen kiima ryhmäseksi tarinat

Haluan pillua seksiseuraa salo

Työnnyin häneen takaapäin ja aloitin villin painamisen. Helena levitti jalkansa ärimmilleen, ja tarjosi näin pillunsa nuoremman miehen seivästettäväksi. Kumppanillani on erittäin sensuelli, ellei jopa seksikäs ystävätär. Joo nyt tulis apu tosi tarpeeseen, tä paketti ei mahdu mun autoon, ei sitten millän. Helena nosti pyllynsä pystyyn, pillu tuli todella hyvin tarjolle, tuo ihana leveälantioinen nainen näytti niin seksikkältä, että olin tulla.

naisen kiima ryhmäseksi tarinat

Lopulta aisa upposi sisän ja huomasin naiseni kasvojen väntyvän hetkeksi hienoiseen irvistykseen, mutta sitten rentoutuvan. Pituutta tosin ei kovin paljon 157cm, mutta muuten todella seksikäs pakkaus. Niinpä olen vieraillut usein Helena tädin luona viime aikoina. Otin häntä lanteilta kiinni ja aloitin rajummat työnnöt. Tultuamme Helenan rivitalo asunnon pihaan autoin tietysti paketin kannossa sisälle, jonka jälkeen Helena kyseli miten korvaisi apuni. Talutin hänet pidemmälle asuntoon, kaadoin sängylle ja riisuin aivan alasti. Tällä kertaa hieman ennen kahdeksaa. Totesin Helenan olevan todella seksikäs pakkaus, ihon myötäisessä t-paidassaan ja polvipituisessa vekkihameessaan. Jatkoa voi tulla jos kiinnostusta riittä.


Online dating london ontario kajaani


Kaverini oli kyllä natsannut itselleen täyden kympin. Helenan kiitos sanat katkesivat ja seksikäs alaston nainen pettämissivusto victoria milan hän jäykistyi paikoilleen. Lupauduin auttamaan, eihän minulla kiirettä ollut mihinkän. Aloin koventamaan tahtia, ja ilman täytti kiimaisen pillun litinä ja kahden halukkaan ihmisen nautinnon änet. Onko tämä oikeasti niin iso kuin Marja väittä?, hän kysyi. Tunsin hänen pehmeytensä, runsauden, joka kumpusi himokkaan, eroottisen naisen lihasta. Helena mumisi jotain, mistä en oikein saanut selvä jatkaen imemistä ja nuolemista. Tunsin tuon vanhemman naisen taidokkaasti imevän ja kielellän kiusoittelevan kulliani. Hän nautti työntöjeni aiheuttamasta paineesta, siitä riipivästä nautinnosta kalun liikkuessa anuksessa. Siinä hän makasi valmiina otettavaksi ja todellakin otettavaksi ihan kaikin tavoin! Hieroin hänen runsaita rintojaan, klitorista ja välillä painelin peppureikä sormellani. No kyllähän toki apua löytyy ja ihan vierestä, laitetaan se paketti mun autoon.