Tantrinen hieronta aikuisviihde ilmainen

On minaria ynnä muuta. Yritin nyökätä hänelle sen merkiksi, että mies sopi kyllä minulle, jos tämä vain sopi vaimolleni. Itkimme hiljaa onnesta kun pojat lähtivät vara-avaimemme mukanaan. Mietin, mitä sanoisin vaimolleni hänen tullessa vessasta, jotta hän suostuisi tähän juttuun. Tuntui kuin suhisevasta ihanasta tunteesta ei tulisi loppua lainkaan. Olin kiihottuneessa tilassa itsekin ja pätin riisua housuni pois, ja olin alastomana sivusta katselijana.

Mä rakastan sua, mun oma kiimainen pikku huorani, sanoin vaimolleni. Kuulin pienen läpsähdyksen änen, juuri sellaisen änen joka tulee, kun kevyesti läpsäisee pvc-housujen verhoamaa persettä. Mua kiihotti nähdä sut noiden kanssa tuolla pöydässä. Olin laittanut voidepurkin ja muitakin seksivarusteita yöpöydälle. Mitä nuo ovat?, vaimoni kysyi vessasta tullessan. Jos sä haluat, niin voidaan me mun puolestani kokeilla. Niin vaimoni lähti kohti pöytänsä.Seksiä videoita ilmaista sexsiä

  • Hanna partanen tissit live sex web cam
  • Hierontaa ja seksiä seksiseuraa ilmaiseksi
  • Thai hieronta rovaniemi bb naiset suihkussa


Olen sami ja haluan munaa.


Itsetyydytys foorumi free hd sex

Vaimoni saisi tällä reissulla toisen kerran vierasta miestä minun lisäkseni. Kun saavuin käytävälle, jossa hyttimme sijaitsi, vilkaisin vielä taakseni ja näin, kun sieltä perässäni tulivat edelleen vaimoni ja kaksi miestä. Ilmeisesti hän ymmärsi hyväksyntäni, koska jatkoi jutustelua miehen kanssa yhä rennomman oloisena. En ollut koskaan harrastanut vaimoni kanssa peppuseksiä ja nyt mieleni alkoi tehdä juuri sitä. Siinä vaiheessa vaimolleni taisi tulla myös minä mieleensä, sillä hän vilkaisi vessaan päin. Vai ajattelitko että kaverille ei kerrota. Hän imi ja koitti niellä miehen spermaa, mutta osa kuitenkin valui suupielistä alas kohti hänen rintojaan. Kuulin korvissani Eeron karjaisun ja nykiminen aiheutti omankin siemensyöksyni liikkeellelähdön. Katsoin Tuulaa silmiin ja purin, imin, nuolin ja nussin hänen limasta valuvaa syliän ennenkokemattoman tunteen viemänä.

Eroottinen fantasia ilmais pano

Hymyilin vaimolleni ja kohtasin hymyn hänenkin kasvoillaan pienen hämmentyneen ilmeen jälkeen. Tiesin, että hyvä teki. Eero makasi selällän ja Tuula ratsasti hänen juhlallisella seipällän. Sitten hän otti sen pois ja siirtyi taakseni. Vaimoni saapui takaisin kotiin. No, tehdän se sitten, vaimoni sanoi. Ahmm., Tuula inahti kiimasena. Miehet alkoivat etsiä vaatteitaan, ja kun toinen oli löytänyt vaatteensa, hän aikoi mennä vessaan. Vaimoni jatkoi vieläkin kahden vieraan kyrvän hellä, hidasta runkkaamista ottaen ne aina välillä suuhunsa.